Skupština DVD-a Lukavec Klanječki

Datum objave: 01. 5. 2022.

DVD Lukavec Klanječki održao je 23.4.2022. godine svoju 67. redovnu  godišnju izvještajnu Skupštinu u prostorijama vatrogasnog doma u Lukavcu Klanječkom. Podnesena su izvješća o radu DVD-a u prošloj godini, a navedeni su i podneseni Planovi rada Društva za ovu i iduću godinu. Rukovodstvo je izrazilo želju za pomlađivanjem voznog parka DVD-a u tekućem mandatu, te nabavu većeg dijela vatr. opreme kojom bi dopunili svoj vatr. minimum koji već dugi niz godina posjeduju.

Sjednici Skupštine nazočio je i dopredsjednik Vatrogasne zajednice KZŽ Željko Presečki , koji je čestitao DVD-u na uloženom trudu i zalaganju tijekom ovih godina te poželio puno uspjeha u budućem radu. Pozdravio je veliku volju DVD-a za školovanjem i usavršavanjem, te je istakao da su vatrogasci dobrovoljci sa stručnim ispitima  dobili na važnosti jer ih to uči požrtvovnosti, odgovornosti i važnosti. Također, naglasio je da ovi potresi koji se događaju  oko  nas pokazuju  da bi žurne službe trebale biti ažurnije i spremnije odraditi maksimalno svoj posao.

Cijeni  trud  DVD-a Lukavec  oko preventivnog rada, veseli ga i to što je DVD operativno veoma aktivan. Na Skupštini su prisustvovali zapovjednik Vatrogasne zajednice Kraljevec na Sutli Mario Čuk  te predsjednik Opć. vijeća Kraljevec na Sutli Dražen Jambrešić koji su pozdravili sve okupljene i zaželjeli puno uspjeha u radu DVD-u Lukavec te .

Predsjednik i tajnik  DVD-a Lukavec zahvalili su se dosadašnjem predsjedniku DVD-a Tomislavu Šplajt koji je tu dužnost obnašao punih 28 godina te ostalim starijim članovima DVD-a koji su doprinjeli da Društvo uspješno radi dugi niz godina.


Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support