Održana Skupština VZO Kraljevec na Sutli

Datum objave: 09. 5. 2018.

U utorak 08. svibnja 2018. godine održana je redovna 17. izvještajna godišnja Skupština Vatrogasne zajednice općine Kraljevec na Sutli.

Skupštinu je otvorio predsjednik VZO Mario Harapin obrativši se s pozdravnom riječi prisutnima.
Uz članove Vatrogasne zajednice sjednici su nazočili gosti i uzvanici između kojih  predsjednik VZ KZŽ Stjepan Skuliber te predstavnici Vatrogasnih  zajednica Grada Klajca i općine Dubravica te Gasilske zveze Brežice.
Zajednički Izvještaj o radu Upravnog odbora i Zapovjedništva za 2017. g. podnio je tajnik Davor Horvatin.

Financijsko izvješće za 2017. podnio je blagajnik Tomislav Šplajt.
Izvješće nadzornog odbora podnio je predsjednik Nadzornog odbora Ivan Grgac konstatirajući da u izvještajnom razdoblju nije bilo kršenja Statuta. Materijalno-financijsko poslovanje vodi se sukladno Zakonu i zakonskim propisima.

Sva Izvješća od strane članova Skupštine jednoglasno su prihvaćena.

Dodijeljene su i Zahvalnice VZO Dubravica i VZG Zaprešić za pomoć pri osposobljavanju i edukaciji vatrogasaca.

Posebni gosti Skupštine bili su županijski prvaci . podmladak iz DVD Kačkovec koji su nagrađeni zahvalnicama i malim kipićima vatrogasca.
U pozdravnim govorima, uzvanici su čestitali na dosadašnjem uspješnom radu, zaželjevši u budućnosti još više uspjeha i ostvarenje svih zadanih planova u 2018. godini.
Predsjednik Skupštine zahvalio je uzvanicima na upućenim pohvalama i čestitkama, a što vatrogasce obvezuje da se još više trude svaki svojim radom doprinijeti nastavku dugogodišnje tradicije vatrogastva na našem području te da budu svima na pomoći onda kada je to najpotrebnije.

 


Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support